Beaphar CaniComfort Collar (65cm) feromoonidega stressivastane kaelarihm koertele

  • Beaphar
  • Tootja:  Beaphar
  • Saadavus:  Laos
  • Mudel:  CaniComfort Collar
  • Boonuspunktid:  1.114958
  • Op-17674
  • Tarneaeg:  0-2 tööpäeva

22.30€
INF€/kg

   



Beaphar CaniComfort® Calming Collar Adult feromoonidega stressivastane kaelarihm kõikidest tõugudest täiskasvanud koertele.

Toimeaeg 4 nädalat. Kliiniliselt toestatud toimega feromoonidel põhinev kaelarihm on lihtne ja tõhus lahendus koerte rahustamiseks ning mittesoovitava käitumise vähendamiseks. CaniComfort® on eriti kasulik juhtudel kui toimuvad muutused koera ümbritsevas keskkonnas (uus kodu, õppimine, sotsialiseerumine, kolimine,  uued inimesed või loomad, loomaarsti külastus, ilutulestik, äike, jne.). Kaelarihmas kasutatav feromoon on DAP feromooni (dog appeasing pheromone) koopia ning koerte poolt koheselt ära tuntav. DAP feromooni toodavad tavaliselt emaskoerad kutsikate söötmise ajal ning see on oluline sidemete loomise protsessis. Selle feromooni koopia kasutamine Beaphar CaniComfort® Calming Collar Adult kaelarihmas annab koerale pideva ja rahustava sõnumi, mis aitab neil end tunda rahulikumana, kus nad ka ei viibi.

Beaphar CaniComfort® Calming Collar Adult kaelarihm ei mõjuta teisi samas majapidamises olevaid loomi ega avalda koerale uimastavat mõju, seetõttu võib seda vajadusel kasutada koos ravimitega, mida koer võib vajada. Kaelarihm on ideaalne koera rahustamiseks väljapool kodu, eriti koolitustel, reisidel ja koertehoius. Kaelarihma toime kestab 4 nädalat ning selle võib uue vastu vahetada nii tihti kui vajalik. Kasutamine:  Kaelarihma sisaldav kotike avada alles vahetult enne rihma kasutama hakkamist. Sobitamiseks panna rihm ümber koera kaela ning libistada  selle vaba ots läbi pandla. Pingutada rihm, jättes rihma ja kaela vahele  vaba ruumi vähemalt 2 sõrme jagu. Veenduge, et Beaphar CaniComfort® Calming Collar Adult kaelarihm oleks kontaktis nahaga ning ei kata mõnda teist kaelarihma, vastasel juhul võib selle toime olla nõrgem. Liigne rihma ots lõigata ära ning visata olmeprügisse. Kaelarihma peab kaela panema vähemalt 15 minutit enne oletatava stressiolukorraga kokkupuudet. Koera kehatemperatuur aktiveerib kaelarihma, levitades feromoone õhku ning luues rahustava toime . Enne vannitamist ning tugeva vihma ajal eemaldada kaelarihm. Mitte kasutada kahjustunud naha korral.

Kaelarihma pikkus 65 cm.

Säilivus ja partii nr.  vt. Pakendilt

Tootja: Beaphar B.V. Raalte, Holland

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.

Lisa arvamus
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
Captcha

Kokkusobivad tooted

Sildid: Beaphar, CaniComfort, Collar, (65cm), feromoonidega, stressivastane, kaelarihm, koertele, Stressi, vastased, vahendid