Royal Canin Babycat milk 300g täisväärtuslik piimaasendaja kassipoegadele sünnist võõrutamiseni

  • Royal Canin
  • Tootja:  Royal Canin
  • Saadavus:  Laos
  • Mudel:   Babycat milk
  • Boonuspunktid:  1.7712875
  • Kaal: 300 g
  • 150990
  • Tarneaeg:  0-2 tööpäeva

Omadused
  • Vanus (Kassid) Kassipoeg

35.43€
89.81€/kg

   



Täisväärtuslik piimaasendaja kassipoegadele sünnist võõrutamiseni.

Harmooniline areng

Et tagada pidev ja harmooniline areng, on Babycat Milk energia ja proteiini sisaldus nii sarnane kassiema piimale kui võimalik. See tagab kassipoegadele stabiilse ja harmoonilise arengu. Emapiimas sisalduv DHA aitab arendada kognitiivseid funktsioone ja nii on ka Babycat Milk rikastatud DHA-ga.

Turvaline seedimine

Babycat Milk sisaldab hoolikalt valitud eriti hästi seeditavaid proteiine ja selle laktoosisisaldus on väga sarnane ehtsa kassiema piimaga. See sobib kassipoja seedesüsteemile eriti hästi, kuna ei sisalda tärklist (kassipoja organism ei erita tärklise seedimiseks piisavalt amülaasi). Lisaks aitavad frukto-oligosahhariidid (FOS) säilitada soolestiku mikrokliima tervislikku tasakaalu.

Lihtne valmistada

Tänu ainulaadsele koostisele lahustub Babycat Milk koheselt ja täielikult, ei sadestu ja moodustab ühtlase lahuse. Valmistamine: 10 ml piimapulbrit lahustada 20 ml veega (madala mineraalisisaldusega), mis on umbes 70 kraadi. Lasta lahusel jahtuda ning toita leigelt vastavalt toitmistabelile.

Rikastatud DHA-ga

Kassipoja närvisüsteem areneb pärast sündi veel edasi. Loomulikus emapiimas sisalduv DHA aitab kaasa kognitiivse funktsiooni arengule ja seega on DHA-d lisatud ka koostisesse.


KOOSTIS: piimavalgud, piimarasvad, taimeõli (sh arahhidoonhapperikas õli), vadaku proteiin, kalaõli (DHA allikas), mineraalid, frukto-oligosahhariidid.

LISANDID (kg kohta): Toitainelised lisandid: Vitamiin A: 25000 RÜ, Vitamiin D3: 1500 RÜ, E1 (Raud): 100 mg, E2 (Jood): 4 mg, E4 (Vask): 15 mg, E5 (Mangaan): 80 mg, E6 (Tsink): 230 mg, E8 (Seleen): 0,43 mg, Tauriin: 2,5 g - Antioksüdandid.

ANALÜÜTILISED KOOSTISOSAD: Toorproteiin: 33% - Toorõlid ja -rasvad: 39% - Toortuhk: 6% - DHA: 1 g/kg.

Omadused
Vanus (Kassid) Kassipoeg

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.

Lisa arvamus
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
Captcha

Kokkusobivad tooted

Sildid: Royal, Canin, Babycat, milk, 300g, täisväärtuslik, piimaasendaja, kassipoegadele, sünnist, võõrutamiseni, Piimaasendajad