Bozita Purely GF Salmon & Beef 11kg teraviljavaba täissööt koerale, lõhe ja veiselihaga

  • Bozita
  • Tootja:  Bozita
  • Saadavus:  Laos
  • Mudel:  Dog L / Salmon & Beef
  • Boonuspunktid:  3.529948
  • Kaal: 11 kg
  • Bo-45083
  • Tarneaeg:  0-2 tööpäeva

Omadused
  • Kaal 10 - 25 kg
  • Koera suurus Maxi
  • Omadused (Koerad) Grain free
  • Vanus (Koerad) Täiskasvanud

70.60€
   



Bozita Purely Adult Large Grain Free Salmon & Beef teraviljavaba täissööt koerale on valmistatud spetsiaalselt suurematele ja normaalse aktiivsusega koertele nende toitumisvajadusi silmas pidades. Sööt on valmistatud värskest lõhest ning veiselihast, mis sisaldab palju toitaineid ja looduslikke rasvhappeid. Toodetud kahe loomse valguallikaga, mistõttu sobib nendele koertele, kes on tundlikud teiste loomsete valkude suhtes. Krõbina suurus sobib suurematele koera suurustele.

*Teraviljavaba
*GMO-vaba

*Kaks proteiiniallikat (lõhe ja veis)

*Värskelt valmistatud lõhe
*Arktiliste marjadega, loodusliku antioksüdantide allikaga
*Ei sisalda maitsetugevdajaid, lõhna- ja värvaineid, säilitusaineid
*Värske Rootsi tooraine

Koostis: lõhe 20% (värskelt valmistatud lõhe 14%, kuivatatud lõhevalk 4%, hüdrolüüsitud lõhevalk 2%), hernetärklis*, kuivatatud kartul*, kuivatatud veisevalk 16%, loomne rasv 7%, mineraalid, kuivatatud peedi viljaliha*, taimeõli, lignotselluloos*, siguri inuliin* (FOS-i allikas 0,49%), kibuvitsamarjajahu* 0,25%,  pärm*, kuivatatud rabamurakad * 0,005%, kuivatatud kukemarjad 0,005%. *Looduslikud koostisosad.

Analüütiline koostis: Proteiin 27%, rasvasisaldus 14%, toorkiud 4%, toortuhk 8% (sh kaltsium 1,2% ja fosfori 0,8%), omega-6-rasvhapped 1,9%, omega-3-rasvhapped 0,38%, niiskus 9,5%. Energiasisaldus 1501kJ/100g.

Lisatud kg kohta: Toitainelised lisandid:  A-vitamiin 15 000IU, D-vitamiin 780IU, E-vitamiin 100mg, tauriin 1000mg, vask (vask(II)sulfaat, pentahüdraat) 5,8mg; mangaan (mangaan(II)oksiid) 6,4mg, tsink (tsinksulfaat, monohüdraat) 36mg; jood (kaltsiumjodaat, veevaba) 1,7mg; seleen (seleenipärm) 0,1mg. Tehnilised lisandid: Antioksüdandid.

Toitumisjuhend on pakendil, mis on juhiste saamiseks. Iga koer on erinev tema liikumisharjumuste ja aktiivuses poolest. Sellest tingituna pakendil toodud soovituslikud toidunormid võivad erineda ja seda peab jälgima koera peremees.

NB! Puhas/värske joogivesi peab koeral olema pidevalt kättesaadav.

Säilitamine: Pakend on taassuletav. Sööta hoida originaalpakendis või söödakonteineris, mis on suletav. Hoida kuivas ruumis (võimalusel alla toatemperatuuri).
Tootja: Doggy AB, Rootsi. Kõik Bozita kuiv- ja märgtoidud on valmistatud Vårgårda vallas, Lääne-Göteborgis, Rootsis. Söötade valmistamiseks vajalik tooraine pärineb Rootsist.

Omadused
Kaal 10 - 25 kg
Koera suurus Maxi
Omadused (Koerad) Grain free
Vanus (Koerad) Täiskasvanud

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.

Lisa arvamus
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
Captcha

Kokkusobivad tooted

Sildid: Bozita, Purely, Salmon, Beef, 11kg, teraviljavaba, täissööt, koerale, lõhe, veiselihaga, Koeratoit, (kuivtoit)