Beaphar CaniComfort Collar Puppy (45cm) feromoonidega stressivastane kaelarihm kutsikale

  • Beaphar
  • Tootja:  Beaphar
  • Saadavus:  Laos
  • Mudel:  CaniComfort Collar Puppy
  • Boonuspunktid:  1.114958
  • Op-17695
  • Tarneaeg:  0-2 tööpäeva

Omadused
  • Vanus (Koerad) Kutsikas

22.30€
   



Beaphar CaniComfort® Calming Collar Puppy feromoonidega stressivastane kaelarihm kutsikale alates pesakonnast lahkumisest. Toimeaeg 4 nädalat. Kliiniliselt toestatud toimega feromoonidel põhinev kaelarihm on lihtne ja tõhus lahendus kutsikate rahustamiseks ja lohutamiseks ning mittesoovitava käitumise vähendamiseks.

CaniComfort® on eriti kasulik juhtudel kui toimuvad muutused kutsikat ümbritsevas keskkonnas (uus kodu, õppimine, sotsialiseerumine, kolimine,  uued inimesed või loomad, loomaarsti külastus, ilutulestik, äike, jne.). Kaelarihmas kasutatav feromoon on DAP feromooni (dog appeasing pheromone) koopia ning kutsikate poolt koheselt ära tuntav. DAP feromooni toodavad tavaliselt emaskoerad kutsikate söötmise ajal ning see on oluline sidemete loomise protsessis. Selle feromooni koopia kasutamine Beaphar CaniComfort® Calming Collar Puppy kaelarihmas annab kutsikatele pideva ja rahustava sõnumi, mis aitab neil end tunda rahulikumana , kus nad ka ei viibi. Kaelarihmast võib olla suur abi  kutsika harjumisel uue kodu ja uute rutiinidega.

Beaphar CaniComfort® Calming Collar Puppy kaelarihm sobib kõigi tõugude kutsikatele alates pesakonnas lahkumisest. See ei mõjuta teisi samas majapidamises olevaid loomi ega avalda kutsikale uimastavat mõju, seetõttu võib seda vajadusel kasutada koos ravimitega , mida kutsikas võib vajada. Kaelarihm on ideaalne kutsika rahustamiseks väljapool kodu, eriti koolitustel, reisidel ja koertehoius. Kaelarihma toime kestab 4 nädalat ning selle võib uue vastu vahetada nii tihti kui vajalik.

Kasutamine:  Kaelarihma sisaldav kotike avada alles vahetult enne rihma kasutama hakkamist. Sobitamiseks panna rihm ümber kutsika kaela ning libistada  selle vaba ots läbi pandla. Pingutada rihm, jättes rihma ja kaela vahele  vaba ruumi vähemalt 2 sõrme jagu. Kuna kutsika kasvades ärge unustage kaelarihma järk-järgult lõdvemaks lasta. Veenduge, et Beaphar CaniComfort® Calming Collar Puppy kaelarihm oleks kontaktis nahaga ning ei kata mõnda teist kaelarihma, vastasel juhul võib selle toime olla nõrgem. Liigne rihma ots lõigata ära ning visata olmeprügisse. Kaelarihma peab kaela panema vähemalt 15 minutit enne oletatava stressiolukorraga kokkupuudet. Kutsika kehatemperatuur aktiveerib kaelarihma, levitades feromoone õhku ning luues rahustava toime. Enne vannitamist ning tugeva vihma ajal eemaldada kaelarihm. Mitte kasutada kahjustunud naha korral.

Kaelarihma pikkus 45 cm.

Säilivus ja partii nr.  vt. Pakendilt

Tootja: Beaphar B.V. Raalte, Holland,  Maaletooja: OÜ Optimer, reg. nr. 10285179, Teelise 2/2, Tallinn, tel. 6081181

Omadused
Vanus (Koerad) Kutsikas

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.

Lisa arvamus
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
Captcha

Kokkusobivad tooted

Sildid: Beaphar, CaniComfort, Collar, Puppy, (45cm), feromoonidega, stressivastane, kaelarihm, kutsikale, Stressi, vastased, vahendid, koertele