Aquael akvaariumi kaas CLASSIC 150x50 Panoramic LED Day&Night 18W

  • Aquael
  • Tootja:  Aquael
  • Saadavus:  Laos
  • Mudel:  Aquael CLASSIC 150 Panoramic LED Day&Night
  • Boonuspunktid:  10.420813
  • Tarneaeg:  0-2 tööpäeva

208.42€
   



Akvaariumi CLASSIC LT kaaned on mõeldud mageveeakvaariumidele. Kaaned valgustavad akvaariumi sisemust, kaitsevad kalu väljahüppamise eest ning vähendavad vee aurustumist ja soojuskadu.

Valmistatud survevalutehnoloogia abil ja on erakordselt vastupidavad ja tugevad. Kaaned on varustatud sisseehitatud valgustuse ja klapiga kalade söötmiseks. Kaane sisseehitatud ainulaadne LEDDY TUBE valgustusmoodul kasutab tehnoloogiliselt täiustatud LED-e, mis kiirgavad valgust, mille värvustemperatuur on sarnane loomuliku päevavalgusega. Selline valgus loob sobivad tingimused taimede kasvuks ega moonuta kalade loomulikku värvi. LEDDY TUBE moodul kiirgab rohkem valgust kui tavaline luminofoorlamp, tarbides samal ajal umbes 50% vähem energiat. Erinevalt luminofoorlampidest ei vaja moodul sagedast vahetamist.

Komplektid CLASSIC LT 80 ja CLASSIC LT 100 annavad võimaluse ühe või kahe lisavalgustusmooduli lihtsaks paigaldamiseks, olenevalt kasutaja vajadustest. Tänu Smart Open süsteemile saab kaaned üles tõsta ilma hingede ja tugipostideta. Kaas on varustatud võrguga, mis kogub kondensvee ja juhib selle tagasi akvaariumisse. Kaane tagaküljel on spetsiaalsed sooned avade lõikamiseks ripp- või kanisterfiltrite paigaldamiseks. Oluline on see, et sel viisil muudetud kaanel säilib tootja garantii.

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.

Lisa arvamus
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
Captcha

Kokkusobivad tooted

Sildid: Aquael, akvaariumi, kaas, CLASSIC, 150x50, Panoramic, LED, Day&Night, 18W, Akvaariumid, alused