Bozita Purely GF Lamb 11kg teraviljavaba täissööt koerale lambaga

  • Bozita
  • Tootja:  Bozita
  • Saadavus:  Laos
  • Mudel:  Dog / Lamb
  • Boonuspunktid:  3.529948
  • Kaal: 11 kg
  • Bo-45053
  • Tarneaeg:  0-2 tööpäeva

Omadused
  • Kaal 10 - 25 kg
  • Omadused (Koerad) Grain free
  • Vanus (Koerad) Täiskasvanud

70.60€
   



Bozita Purely Adult Grain Free Lamb teraviljavaba täissööt koerale on valmistatud igas suuruses ja normaalse aktiivsusega koertele. Sööt sisaldab hästi tasakaalustatud oomega-3 ja oomega-6 rasvhappeid. Toodetud ainult ühest loomse valgu allikast neile, kes on tundlikud muude loomsete valkude suhtes. See sisaldab maitsvat värskelt valmistatud lambaliha. Krõbina suurus sobib kõikidele  koera suurustele.

*Teraviljavaba
*GMO-vaba

*Üks proteiiniallikas (lammas)

*Värskelt valmistatud lammas
*Arktiliste marjadega, loodusliku antioksüdantide allikaga
*Ei sisalda maitsetugevdajaid, lõhna- ja värvaineid, säilitusaineid
*Värske Rootsi tooraine

Koostis: lammas 27,5% (kuivatatud lambavalk 13%, värskelt valmistatud lambaliha 11,5%, hüdrolüüsitud lambavalk 3%), hernetärklis*, kuivatatud kartul*, hernevalk, loomne rasv 4%, kuivatatud peedi viljaliha*, taimeõli, mineraalid, lignotselluloos*, siguri inuliin* (FOS-i allikas 0,49%), linaseemned*, pärm*, kuivatatud rabamurakad* 0,005%, kuivatatud kukemarjad 0,005%. *Looduslikud koostisosad.

Analüütiline koostis: Proteiin 23%, rasvasisaldus 12%, toorkiud 3,5%, toortuhk 6,5% (sh kaltsium 1,3% ja fosfori 0,9%), omega-6-rasvhapped 1,2%, omega-3-rasvhapped 0,24%, niiskus 9,5%. Energiasisaldus 1494kJ/100g.

Lisatud kg kohta: Toitainelised lisandid:  A-vitamiin 15 000IU, D-vitamiin 780IU, E-vitamiin 100mg, tauriin 1000mg, vask (vask(II)sulfaat, pentahüdraat) 5,8mg; mangaan (mangaan(II)oksiid) 6,4mg, tsink (tsinksulfaat, monohüdraat) 36mg; jood (kaltsiumjodaat, veevaba) 1,7mg; seleen (seleenipärm) 0,1mg. Tehnilised lisandid: Antioksüdandid.

Toitumisjuhend on pakendil, mis on juhiste saamiseks. Iga koer on erinev tema liikumisharjumuste ja aktiivuses poolest. Sellest tingituna pakendil toodud soovituslikud toidunormid võivad erineda ja seda peab jälgima koera peremees.

NB! Puhas/värske joogivesi peab koeral olema pidevalt kättesaadav.

Säilitamine: Pakend on taassuletav. Sööta hoida originaalpakendis või söödakonteineris, mis on suletav. Hoida kuivas ruumis (võimalusel alla toatemperatuuri).
Tootja: Doggy AB, Rootsi. Kõik Bozita kuiv- ja märgtoidud on valmistatud Vårgårda vallas, Lääne-Göteborgis, Rootsis. Söötade valmistamiseks vajalik tooraine pärineb Rootsist.

Omadused
Kaal 10 - 25 kg
Omadused (Koerad) Grain free
Vanus (Koerad) Täiskasvanud

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.

Lisa arvamus
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
Captcha

Kokkusobivad tooted

Sildid: Bozita, Purely, Lamb, 11kg, teraviljavaba, täissööt, koerale, lambaga, Koeratoit, (kuivtoit)