Multivit Complex 500 ml naturalne toidulisand

  • Saadavus:  Laos
  • Mudel:  Multivit
  • Boonuspunktid:  1.044991
  • 342136
  • Tarneaeg:  0-2 tööpäeva

20.90€
   



Kirjeldus

MultiVit Complex 500ml - Vedelad multivitamiinid koertele - Olulised multivitamiinid ja mineraalid üldise tervise, energia jaoks - Vedelad vitamiinid koertele ja kutsikatele

Selle toote kohta

MULTIVITAMIIN KOERTEL. Meie MultiVit koertele ja kutsikatele on vedelal kujul suures mugavas 500 ml pudelis ning sisaldab paljusid igapäevaseid olulisi toitaineid, mida teie koer vajab hea üldise tervise säilitamiseks. Meie valem on ka ideaalne multivitamiin vanematele vanematele koertele, kes võivad vajada täiendavat toitumist.

VEDEL VITAMIINIKOMPLEKS. Meie koerte vitamiinide ja mineraalide toidulisand on teaduslikult koostatud ja saadaval lihtsalt võetaval vedelal kujul, mida segate oma koeratoidu sisse. Ärge muretsege pillidega, mis võivad teie lemmikloomas sageli stressi tekitada.

19 VITAMIINI JA MINERAALI – TRM MultiVit Complex on koertele mõeldud multivitamiinivedelik, mis sisaldab 19 olulist vitamiini ja mineraali, mis on hoolikalt valitud teie parima sõbra tervise toetamiseks, sealhulgas vitamiin D3, vitamiin E, B kompleks, biotiin, tsink, raud ja niatsiinamiid. kui nimetada mõnda.

TASAKAALUSTATUD VALEM – vitamiinide ja mineraalide kompleks on täielikult tasakaalustatud ning sisaldab kõrge kontsentratsiooniga letsitiini, mida teie koer vajab energia, elujõu ja üldise hea tervise säilitamiseks. Vedel toidulisand sisaldab ideaalseid vitamiine vanematele koertele, et aidata neil vanemaks saada ja kutsikate kasvades olulisi vitamiine. Looduslikud pärmimaitselised vedelad koeravitamiinid ja toidulisandid sobivad ka kõikidele tõugudele ja igale vanusele.

TRUSTED BRAND – TRM on Euroopa juhtiv koertele ja kassidele mõeldud teadusliku koostisega toidulisandite ja üldtoodete tootja ja turustaja. Nad kasutavad oma tipptasemel rajatises uusimat tehnoloogiat tagamaks, et kõik tooted on valmistatud rahvusvaheliste standardite kohaselt.

Enne kasutamist loksutage korralikult. Sega toiduga. Iga koera annus määratakse individuaalselt.

Väikesed koerad (kuni 5 kg) 2 ml-s

Keskmine koer (5…15 kg), 4 ml

Suur koer (15…30 kg) 6 ml

Väga suured koerad (üle 30 kg) 8 ml

 

Tootja: Iirimaa

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.

Lisa arvamus
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
Captcha

Kokkusobivad tooted

Sildid: Multivit, Complex, 500, naturalne, toidulisand, Toidulisandid, vitamiinid, koertele