Glukosamine Stride Plus 200ml - koertele põletikuliste ja degeneratiivsete liigesehaiguste ennetamiseks ja raviks

  • TRM
  • Tootja:  TRM
  • Saadavus:  Laos
  • Mudel:  Stride Plus 200ml
  • Boonuspunktid:  1.2749
  • 340750
  • Tarneaeg:  2-6 tööpäeva

Omadused
  • Omadused (Koerad) Chondro

25.50€
   



Stride Plus koertele põletikuliste ja degeneratiivsete liigesehaiguste ennetamiseks ja raviks.


Stride Plus on ülitõhus ravim, mis kuulub uue põlvkonna kondroprotektorite hulka, mis on mõeldud koerte põletikuliste ja degeneratiivsete liigesehaiguste ennetamiseks ja raviks. Paljud koerad, eriti vanemad koerad, kannatavad jäsemete ja lülisamba liigeste degeneratiivsete haiguste all, mis mõjutavad liigesekõhre. Tänu sellele muutuvad liigesed vähem elastseks, valutavad ja tekib lonkamine. Varem arvati, et liigesekõhre kude ei saa taastuda. Traditsiooniline lähenemine sellistele probleemidele oli põletikuvastaste ja valuvaigistite määramine, kuid nüüdseks on tõestatud, et see varjab probleemi, pakkudes vaid ajutist leevendust. Paljud uuringud on nüüdseks kinnitanud, et liigesekõhre saab teatud tingimustel taastada. Seda soodustavad Stride Plusis sisalduvad toimeained.


Koostis: Stride Plus 100 ml kohta:

Hüaluroonhape 745000 mcg

Glükoosamiinvesinikkloriid 16900 mg

Kondroitiinsulfaat 3300 mg

Metüülsulfanüülmetaan (MSM) 10100 mg

Mangaanaskorbaat 720 mg

Täiteaine kuni 100 ml.


Hüaluroonhape on sünoviaalvedeliku põhikomponent, annab kõhrekoele viskoelastsed omadused, samuti vähendab põletikku, valu ja hõlbustab liikumist. Glükoosamiin tõstab liigesekudedes glükoosaminoglükaanide (GAG) taset, mis on kõhrekoe taastamise “ehituskivideks” ja tagavad selle tugevuse. Glükoosamiin tõstab ka hüaluronaadi taset, mis on liigeste (sünoviaalse) vedeliku põhikomponent. Glükoosamiinil on teatud põletikuvastased omadused. Kondroitiinsulfaat soodustab kõhre hüdratatsiooni ja suurendab selle löökide neeldumisvõimet, aitab taastada liigesekapslit ja liigeste kõhrepindu. Kondroitiinil on põletikuvastane ja valuvaigistav toime, takistades kõhre hävimist liigeste põletikuliste protsesside käigus tekkivate ensüümide toimel. Kondroitiin osaleb ka luukoe põhiaine ehituses. MSM on biosaadav väävli allikas, mis on vajalik sidekoe sünteesiks, sealhulgas sidekoe peamise valgu kollageeni sünteesiks. Mangaan osaleb aktiivselt süsivesikute ja lipiidide ainevahetuses, osteogeneesi protsessides ja normaliseerib kasvu. Mangaan osaleb kondroitiinsulfaadi imendumises.


Näidustused: liigeste degeneratiivsed ja põletikulised haigused, verevalumid, haavad, liigeste nikastused, hüdrartroos, artriit, artroos, periartikulaarne fibrosiit, artroos, anküloos, osteokondroos. Seega on Stride Plus ainete allikas, mis aitab taastada liigeste liikumisvabadust ning seda on soovitav liigesekahjustuste vältimiseks võtta koertele, eriti vanematele ja kandevõimega loomadele.


Kasutamine ravis:

Stride pluss lisatakse toidule järgmises annuses:

Väikesed koerad (kuni 5 kg) 2 ml

Keskmised koerad (5 kuni 15 kg) 4 ml

Suured koerad (15 kuni 30 kg) 8 ml

Väga suured koerad (30 kg või rohkem) 12 ml


Kasutage ennetamiseks:

Väikesed koerad (kuni 5 kg) 1 ml

Keskmised koerad (5 kuni 15 kg) 2 ml

Suured koerad (15 kuni 30 kg) 4 ml

Väga suured koerad (30 kg või rohkem) 8 ml


1 ml Stride Plus siirupi saamiseks vajutage pumpa üks kord. Enne kasutamist loksutada.

Stride Plusi tuleb võtta vähemalt 30 päeva, kuid optimaalne ravi kestus on kaks kuni kolm kuud. Vajadusel korrake ennetavat kursust kahe kuu pärast.

Tootja: TRM, Iirimaa

Omadused
Omadused (Koerad) Chondro

Selle toote kohta puuduvad kommentaarid.

Lisa arvamus
Märkus: HTML kood ei ole lubatud!
Captcha

Kokkusobivad tooted

Sildid: Glukosamine, Stride, Plus, 200ml, koertele, põletikuliste, degeneratiivsete, liigesehaiguste, ennetamiseks, raviks, Veterinaaria, (koer)